zondag 19 juli 2015

Dag iedereen of liever goede avond !

Oei, oei, oei ... Ver Ver Wegland is echt wel heel, heel ver weg als er moderne technologieën zoals
internetverbindingen aan te pas komen. Dat hebben jullie de voorbije dagen helaas gemerkt. Onze excuses daarvoor. Maar geen nood, deze avond hebben we een noodlijn aangelegd en zie ... we kunnen schrijven !

Vandaag stond de dagtocht geprogrammeerd voor de sloebers, leka's en joro's. Ze trokken naar
het moeras van Shrek, 't is te zeggen naar een speeldomein ergens anders in Bocholt.
Nooit geweten dat het Ogerland zo groot was ... er moest gestapt en gestapt worden wel 9 km
ver. Maar het moeras,euh het zwembad en al de rest was megacool. Er is gezwommen en gespeeld dat het een lieve lust was, Aan alle mooie liedjes komt een eind dus moesten we ook terug.  Het vooruitzicht van veel lekkere hamburgers, supergezond en vers klaargemaakt met van alle lekkers, deed ons bijna terug vliegen ... of rijden. Want ja de kookploeg speelde taxi  om de kindjes met de kortste beentjes terug naar 't kamp te brengen. Enfin, het was een hele mooie groene Shrek-dag !

De jimmers, simmers en knimmers hebben ook niet stilgezeten. Ze hebben heel het Ver Ver Wegland ingepalmd na het vertrek van de kleintjes. Hun dagprogramma: een beetje prutsen en troep maken maar ook een heel programma voor de jongsten in elkaar boksen. We hebben al een voorproefje gezien en kunnen met een gerust hart zeggen dat het morgen een spannende dag wordt voor klein en groot. Daarom is iedereen vandaag tijdig in de slaapzak gekropen.

De tijd vliegt hier. Bezoekdag is nog maar net voorbij en we moeten al bijna terug naar huis. Gelukkig stoken we morgenavond eerst nog een groot vuur. Dat is in elk geval een fantastisch vooruitzicht ... maar eerst gaan we ons nog een hele dag amuseren.

De groetjes en slaap lekker, zoals wij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten