maandag 13 juli 2015

Shrek miezert er op los!

Dag iedereen!

Vorige week hadden we nog schrik dat we een hittegolf op kamp zouden krijgen, maar vandaag is dan duidelijk geworden dat die vrees onterecht was! Regenen, bij alle ogers, zoveel regen! Dat is misschien een beetje overdreven, maar het was toch goed nat buiten.

Zoals het een echte KSA'er betaamt malen we niet om een beetje regen. Regenjassen aan en gaan! De Joro's stapten gezwind rechtdoor tot ze niet meer verder konden, hoewel ze moesten gewoon terugkeren voor het eten want zelfs beken en bomen hielden hen niet tegen. Voor de tweede dag op rij winnen de Joro's de prijs voor vuilste groep (een nobel streven op kamp!), en we vrezen dat ze een voorliefde voor modder beginnen krijgen.

Ook de Jim, Sim en Knim gingen op pad voor enkele fijne wandel- en zoektochten. De Knimmers geraakten tot in Peer en verdwaalden daar volop in een prachtig maïsdoolhof. De Jimmers en de Simmers zaten heel stil aan het avondeten (maar wel met blije gezichten). We denken dat ze dus moe maar voldaan zijn.

Ondertussen gaat het er hier in het moeras van Shrek rustig aan toe. We hebben tot nu toe geen noemenswaardige ongevallen te melden en we zijn nog geen kinderen kwijtgeraakt (het Ogergevaar lonkt overal).

We hopen jullie morgen enkele foto's te kunnen bezorgen!

Groeten
De Kampgangers!

1 opmerking:

  1. Dat beloofd als Joro Britt terug komt in de bewoonde wereld gezoarde. Ik probeer alvast al mijn swamp met nodige modder aan te maken zodat de aanpassing naar het dagelijkse leven niet al te bruusk zal worden ;-)
    Vele groetjes uit het dichterbij land gezoarde ;-)

    BeantwoordenVerwijderen