vrijdag 10 juli 2015

Shrekalarm!

Gegroet iedereen!

Paniek is niet nodig, maar we ontvingen een verontrustend bericht uit Ver Ver Wegland (in de volksmond wordt het ook wel Bocholt genoemd).

Naar het schijnt terroriseert een groot groen monster (een Oger is ons gemeld) met de naam Shrek heel de streek.

We stuurden een verkennerspatrouille op stap en zij hebben ons gemeld dat ze om 16.00u GMT (GezĂ´arde Mean Time) arriveerden en de berichten bevestigen.

Ze vragen om een legioen stoere mannen en vrouwen te sturen om alles hier wat op orde te krijgen.
Zodoende vertrekken we morgen, 11 juli, met de Joro's, Jimmers, Simmers en Knimmers om dat daar te gaan regelen (Limburgers, wat zouden ze zonder ons doen...). Als het nodig is laten we de Sloeber- en Lekaversterkingen ook nog doorkomen om alles veilig te stellen.

We zullen dagelijks verslag proberen uitbrengen van onze glorieuze strijd tegen het kwade, tenminste, als ze daar al Wifi en Internet en zo kennen in Ver Ver Wegland.

Hou het in de gaten!

2 opmerkingen:

  1. Ik probeer alvast minion Arne Lapaige paraat te houden om de Joro's bij te staan. Hij kan al goed overweg met donkey's dus deze vaardigheid is handig meegenomen. "Shrek be aware!!!" de sloebers en Leka's zijn op komst na nog 3 eeuwige nachtjes slapen ontwaken zij om spoedig naar far far away land te gaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sloeber Arne is alvast gepakt en gezakt vertrokken naar far far away. Samen met de kompanen Emile, Roos, Constantijn en andere sloebers zullen zij zeker hun mannetje (euh vrouwtje) staan om het Shrek alarm te neutraliseren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen